Surfvakantie met het gezin

Golfsurfen leren op je vakantie! Perfect als jouw gezin bestaat uit allemaal waterratten.

In de Noord Spaanse regio Cantabrië vind je het authentieke surfdorpje Loredo. Het ligt in een prachtige surfbaai.

De verschillende breaks en beschutting van de baai maken dat de golven geschikt zijn voor elk niveau surfer. Door welke golf laat jij je meevoeren?

Kortom, de ideale bestemming voor jouw surfdudes en surfgirls in spé.

 

Op slechts 200 meter van het strand van Loredo ligt Family Resort Loredo. Een heerlijke stek als je een combinatie van surfen, kamperen, sightseeen en relaxen zoekt. 

Kamperen in surfstijl
Je overnacht hier in grappige houten hutjes, sheddies. Deze staan in units van 3 opgesteld met ertussenin je leefruimte, met een houtenvloer helemaal in strandstijl. Met maximaal 6 personen kun je hier overnachten. Verder heeft het resort een eettentje waar je voor een koud biertje of een warme panini terecht kunt. Heb je na het surfen nog energie over? Je kunt er ook beachvolleyballen, skaten op een miniramp en springen op een trampoline.

Les van de pro's
Het resort heeft natuurlijk een eigen surfschool. Hier krijg je les van gecertificeerde surf-instructeurs. Beginners en gevorderden krijgen les in kleine groepjes van maximaal 8 personen, dus genoeg persoonlijke aandacht. De surflessen worden op drie dagen gegeven en bestaan steeds uit lessen van 1,5 uur. Buiten je lessen heb je altijd beschikking over alle surfgear en kun je dus onbeperkt oefenen in het water.

Met oppasservice
Family Surf Resort is geschikt voor families met kinderen van alle leeftijden. Zijn je kids te jong om te surfen? Vier uur per dag staat de crew van het resort klaar om de zorg voor de kinderen over te nemen, zodat je zelf kunt gaan surfen. Of op het strand kunt liggen of misschien wel even wil shoppen?!

Want ook de omgeving is de moeite waard. De bars, restaurants en winkels van Loredo liggen slechts op een paar honderd meter wandelen. Vanuit het buurdorp Somo kun je met de ferry naar de stad Santander, waar je midden in het centrum wordt afgezet.

Zin in surfen en relaxen? Lees meer over deze surfvakantie met het gezin.

Interesse in een andere surfvakantie met je family? Je kunt ook surfen in Frankrijk waar je overnacht in een luxe Surfhouse in Les Landes. Of surfen vanuit je allinclusive resort op Fuerteventura