Originele kraamcadeaus

Pieke & Co
Originele kraamcadeaus vind je bij deze super leuke nieuwe webshop die wij hebben gespot. Maar ook (toekomstige) ouders kunnen hier leuke hebbedingetjes vinden voor de babykamer.

Zelf vinden wij de tekstbord super leuk. Hiermee creëer je een moodboard met een mooie spreuk of boodschap. En wanneer de baby is geboren, kun je de naam van het kindje schrijven met hieronder de geboortedatum. Zoek je nog hippe accessoires kijk dan eens bij de leuke papieren opbergzakken. Deze kun je ook met naam bestellen. Is de baby geboren en wil je dit ook aan voorbijgangers te laten weten, bestel dan een hippe geboorteslinger. 

Kleine kraamcadeaus

Ben je op zoek naar een kado onder de 15 euro neem dan een kijkje bij de mooie houten naamblokken, de bewaardozen waarin de ouders de herinneringen kunnen bewaren van de babytijd of de schattige babylampjes met naam van bekende tv kinderhelden. Iets van kleding kan natuurlijk ook altijd. Bij Pieke & Co is alles mogelijk!

Grote kraamcadeaus

Heb je een ruimter budget te besteden dan hebben ze voor jongens een mooie houten hijskraan of gereedschapskist die garant staan voor uren speelplezier. Voor meisjes kun je kiezen voor een mooie houten poppenwagen of wieg. Ook bestel je bij Pieke & Co stevige  houten loopfietsen. 

baby lampje woezel met naam houten hijskraam kraamcadeau met naam licht letterbak papieren opberzak met naam