Leuke cadeaus voor de feestdagen

Kado Tips

Categorie

Kado, Kado voor hem, kado voor haar, Kado voor jongen, Kado voor meisje
Je knippert even met je ogen en de feestmaand staat alweer voor de deur. Hoog tijd dus om jullie alvast wat leuke tips te geven voor jullie zoektocht naar originele cadeaus.

En dan hebben we een site gespot waar je voor al je cadeaus kunt slagen: radbag.nl

Op Radbag vind je cadeaus voor hem, haar en voor de kinderen. Ze blinken uit qua originaliteit en de site is daarbij ook nog eens heel gebruiksvriendelijk. Je kunt bijvoorbeeld zoeken op categorieën, zoals wonen, posters, eten en drinken en gadgets. Maar je kunt ook zoeken op thema's zoals Sinterklaas en Kerst. En laten we daar nu net naar op zoek zijn.

Om je een idee te geven van het originele aanbod, hebben we een paar leuke cadeaus voor je uitgezocht.

Gepersonaliseerd cadeau
Op Radbag vind je hele leuke cadeaus met een persoonlijk tintje. Zoals de posters met een woordzoeker waar je zelf woorden voor kunt opgeven. Met die woorden of naam wordt dan een prachtige poster gemaakt. Of de gepersonaliseerde flessenpost: de kant en klare set om een bijzonder flesje te vullen met een persoonlijke boodschap.

gepersonaliseerde poster woordzoeker flessenpost gepersonaliseerd cadeau

Filmfans
Ben je ook een fan van de (cult)serie Breaking Bad? Bij Radbag verkopen ze verschillende leuke Breaking Bad cadeaus. Zoals een snijplank met de afbeelding van Heisenberg erop (Let's Cook). Of kun je avonden vullen met Star Wars, dan is de peper- en zoutset of de Star Wars lamp misschien een leuk cadeau.

breaking bad heisenberg houten snijplank Star Wars peper en zoutset online

Op de site vind je ook handige categorieën voor de feestdagen met hun voorselectie van leuke cadeaus voor Sinterklaas en Kerst. Leuk voor een meisje zijn de markeerstiften in de vorm van lippenstift. Of zoek je een kleine grapje voor in de schoen, dan is de rietjesset waarmee je zelf een rietjesachtbaan kunt maken een goeie!

rietjesset achtbaan markeerstiften in vorm lippenstift

Kijk voor meer leuke cadeaus op Radbag.nl.

 

 

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te controleren of u een menselijke bezoeker bent om zo spam te voorkomen.