Philippi - design en detail.

Kado Tips

Categorie

Kado, Kado voor hem, Brievenbuskado
Wij krijgen vaak de vraag wat leuke kado's zijn voor mannen en of er sites of merken zijn waar ze aan moeten denken. We hebben weer een leuke merk gespot, die zeker niet op dat lijstje mag ontbreken: Philippi

Philippi ontwerpt en produceert prachtig vormgegeven woon- en lifestyle producten.

Handige gebruiksvoorwerpen met oog voor het ontwerp. De producten van Philippi zijn gemaakt met veel vakmanschap en met oog voor detail. 

De collectie bestaat o.a. uit woonaccessoires, zoals vazen, schalen, fruitmanden, etc. Deze producten zijn vaak handmatig gemaakt of afgewerkt. In elk product zie je de passie, precisie en het vakmanschap van een echte Philippi creatie.

USB stick design voor man Philippiphilippi kandelaar met luciferdoosje design mandesign visitekaartjes houder merk philippi

Naast woonaccessoires bestaat de Philippi collectie verder nog uit lifestyle producten en bureauaccessoires. Deze producten lenen zich uitstekend als een stijlvol, duurzaam en functioneel cadeau voor een man.

design vaas philippi kado man mooie design philippi fruitschaal kado strakke design vaas philippi

De producten zijn mooi verpakt, vaak in een luxe geschenkverpakking. Een aantal producten zijn ook geschikt als brievenbuscadeautjes.

Bekijk het volledige aanbod Philippi woon- en lifestyleproducten op Skoeq.nl / Philippi design

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te controleren of u een menselijke bezoeker bent om zo spam te voorkomen.