HEMA klantenpas

Het nieuws kan je bijna niet zijn ontgaan: HEMA heeft sinds kort een eigen klantenpas! Nog meer HEMA voor je geld. Worden wij normaal gesproken al blij van deze heerlijke winkel, nu wordt het een extra feest om er te shoppen.

Want met de klantenpas van HEMA spaar je vanaf nu voor extra korting, ontvang je speciale aanbiedingen, krijg je na aanmelding je eerste 25 punten cadeau én krijg je een gratis tompouce voor je verjaardag.

Registreer je je nu voor deze klantenpas, dan ontvang je ook nog eens 5 euro korting! En dat je veel voor 5 euro kunt kopen, dat hoeven we er vast niet bij te vermelden. Ter inspiratie hebben we wat cadeaus en woonaccessoires uitgezocht die allemaal * onder de 5 euro * zijn:

cadeaus onder 5 euro hema

Meer HEMA
Er zijn twee manieren om mee te doen met de spaaractie van HEMA: 

1. Spaar mee met de digitale pas
Download de gratis HEMA app en registreer voor 'meer HEMA'. Daarna vind je in de app je digitale pas. Die scan je aan de kassa voor spaarpunten en korting.

2.  Spaar met een plastic pas
Haal voor 50 cent een plastic spaarpas aan de kassa. Heb je al een plastic pas, registreer dan je pasnummer en geniet van alle voordelen.

hem§

Hoe werkt het sparen?
Bij elke aankoop spaar je punten. Dat geldt zowel in de winkel als online. Je spaart 1 punt per euro. Bij 50 punten kun je een leuke korting kiezen. Je wisselt je punten in voor exclusieve kortingsvouchers. Deze wisselen elke maand. Op hema.nl of de HEMA app kies en activeer je de voucher. Meer informatie vind je online op HEMA.nl/meerhema

hema spaaractie informatie punten sparen

Heb jij je al aangemeld? HEMA.nl/meerhema