Bloomingville

Woon Tips

Categorie

De leukste woonwebwinkels
Bloomingville is Deens merk. De afgelopen twee jaar is Scandinavisch design enorm populair aan het worden. Niet voor niets. Bloomingville staat voor stijlvol maar functioneel design waarbij verschillende materialen worden gecombineerd.

Dit najaar komt Bloomingville met fijne woonaccessoires en prachtige meubels. De meubels  zijn hip en origineel en bovenal sluiten ze prima aan op voorgaande collecties. Dus was je al fan, je kunt goed combineren.

Centraal in de nieuwe collectie zijn houten materialen van zwart hout in combinatie met warme wintertinten zoals jadegroen en kobaltblauw.  

bloomingville zwarte bank

Ook is er voldoende bling-bling in de kleur koper binnen de collectie bij de lampen, metalen draadmanden, kussens en meubels terug te vinden.

bloomingville nieuwe collectie

Combineer deze producten van Bloomingville met hout en textiel voor een prima mix.

Een trend dit najaar zijn de harige kleden die in verschillende kleuren geverfd zijn. Daarnaast zet een reeds ingezette trend door in het mixen and matchen van verschillende waxinelichthouders met grafische vormen en opdruk van mooie spreuken. Deze waxinelichten zorgen in de avond voor extra gezelligheid.

  

De grafische zwart/wit prints zijn weer terug te vinden in de najaarscollectie in vazen, kleden, kussens en andere woonaccessoires.

bloomingville collectie 2014

Koop de collectie van Bloomingville bij VT Wonen of bij FonQ online.

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te controleren of u een menselijke bezoeker bent om zo spam te voorkomen.